فروشگاه اینترنتی فیلی
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

با خواص شگفت‌انگیز روغن جوجوبا آشنا شوید

با روغن شگفت‌انگیز جوجوبا آشنا شوید

این روغن غیر خوراکی که به نوعی موم گیاهی نیز معروف است، گاها با روغن گیاه عناب که خواص تقریبا مشابهی هم دارند اشتباه گرفته می‌شود.
اما باید گفت: این دو در مجموع از نظر محل رویش و خواص تعریف شده با یکدیگر متفاوت هستند. در این مقاله با خواص روغن جوجوبا آشنا خواهید شد.

چرا روغن گیاهی جوجوبا؟

جوجوبا به علت دیر فسادپذیری از مواد قابل استفاده در لوازم آرایشی می‌باشد و کاربرد فراوانی در تولید محصولات بهداشتی و مراقبت از پوست دارد. همچنین با قابلیت تجزیه‌پذیر بودنش مانند سایر مواد پایه تولید لوازم آرایشی به محیط زیست هیچ گونه آسیبی وارد نمی‌کند. این روغن به صورت مایع و طلایی رنگ و از دانه‌های درخت جوجوبا که زیستگاه آن قاره آمریکا است، فرآوری می‌شود و در گذشته از آن به عنوان مرهم برای درمان زخم‌ها استفاده می‌شد. از آنجایی که ترکیب مولکولی روغن جوجوبا ساختاری شبیه چربی لایه‌های میانی پوست دارد می‌تواند به عنوان محصول مراقبتی استفاده گردد.

خواص روغن جوجوبا در یک نگاه

جوجوبا شامل انواع مواد تغذیه‌کننده پوست و مو مانند زینک، ویتامین‌های E وB می‌باشد. ویتامین E موجود در جوجوبا که از طریق لایه‌های خارجی پوست جذب می‌شود باعث افزایش ضخامت پوست، مانع رشد سلول‌های سرطانی و التهاب و برطرف شدن چروک‌های پوستی می‌شود. ویتامینB  به رفع لک و جای جوش‌ها کمک بسیاری می‌کند.

یک روغن و یک دنیا خاصیت

فعالیت بالای غدد لایه میانی پوست در سنین جوانی منجر به ایجاد آکنه و کاهش این فعالیت در سنین بالاتر و ایجاد چروک روی پوست می‌شود. روغن جوجوبا در هر دو حالت به صورت کاملا مجزا نقش خود را ایفا می‌کند. مثلا خاصیت ترمیم‌کنندگی و تعدیل‌کننده چربی پوست و برطرف کردن خشکی و درمان جوش‌ها و خطوط پدیدار شده روی صورت را دارا است و همچنین از مرطوب‌کننده‌های طبیعی و بهترین پاک‌کننده‌های آرایشی بدون ایجاد هیچگونه حساسیتی می‌باشد. روشن‌کنندگی هم از خواص جالب این روغن است.

روغن جوجوبا؛ مانعی در روند پیری

جهت استفاده از خاصیت نرم‌کنندگی و ضد شوره و موخوره بودن جوجوبا برای مو کافیست، چند قطره از آن را به نرم‌کننده یا شامپوی خود اضافه کرده و طی چند بار استفاده مرتب متوجه تغییرات ایجاد شده روی موهایتان باشید. همچنین می‌توانید برای تحریک فولیکول‌های مو در کف سر جهت رشد موهای جدید و جلوگیری از سفید شدن از آن استفاده کنید.

روغن جوجوبا؛ ضد آفتاب و کرم اصلاح کاملا طبیعی

  • این روغن باعث ایجاد یک سطح صاف روی پوست و مانع آسیب به آن می‌شود، می‌تواند به عنوان یک لوسیون یا کرم اصلاح نیز استفاده شود.
  • روغن جوجوبا با اثر محافظتی بالایی که در برابر اشعهUV آفتاب دارد، می‌تواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کند. همینطور با قدرت جذب‌شوندگی فراوانش باعث ترمیم هر نوع سوختگی در پوست می‌شود.
  • برای رفع کشیدگی‌ها و ترک‌های ایجاد شده پس از چاقی و لاغری‌های مکرر یا دوران بارداری و زایمان هم جوجوبا یک گزینه عالی به حساب می آید.

مهمترین خواص روغن جوجوبا

  • این روغن تقویت‌کننده ناخن و ضد قارچ است. از این روغن به عنوان روغن گیاهی برای ناخن نیز استفاده می‌شود.
  • از نکات مهم هنگام استفاده از روغن جوجوبا این است که: روغن جذب بالایی دارد و در دمای معمول به صورت مایع است که می‌توان برای تشخیص اصالت روغن در هنگام خرید این ویژگی را به خاطر سپرد.
  • این روغن با سرعت‌بخشی به فرآیند ترمیم و بازسازی سلول‌های آسیب‌دیده، درمانگری قوی برای زخم‌ها و عفونت‌های پوستی است.
  • از ویژگی‌های شگفت‌انگیز دیگر آن، می‌توان به دورکردن حشرات توسط روغن جوجوبا اشاره کرد.
  • این روغن با حفظ و تعدیل چربی پوستی سر، هم به تمیزی و هم حفظ طول عمر رنگ مو نیز کمک می‌کند.
  • حساسیت لب‌ها بدلیل نازک‌تر بودن پوست آن نسبت به سایر نواحی بیشتر است، بنابراین به مراقبت و جلوگیری از خشکی احتیاج دارد که یکی از بهترین گزینه‌ها استفاده از روغن جوجوبا است .
  • تجمع باکتری‌ها در منافذ باز پوست از عوامل ایجاد جوش‌های سر سیاه است، این روغن شگفت‌انگیز با خواص ضد باکتریایی خود، مانع بوجود آمدن جوش‌ها می‌شود. برای خرید روغن مرافبت از پوست به مراکز معتبر فروش روغن گیاهی مراجعه کنید.
  • روغن جوجوبا هم مانع تحریک‌های پوستی و هم ترمیم‌کننده و مرطوب‌کننده است. در واقع با ایجاد یک حفاظ مراقبتی روی پوست مانعی برای خروج رطوبت از آن می‌شود. قابلیت استفاده در نواحی مختلف بدن مانند موها ،دست و پا و صورت نیز را دارد.
  • روغن جوجوبا بهبود دهنده زخم‌ها و از عوامل سرعت‌بخش است که به کلاژن‌سازی برای پوست کمک می‌کند و باعث کاهش ضایعات بوجود آمده می‌شود.
  • کسانی که موهای وز دارند به راحتی می‌توانند از این روغن استفاده کرده و با توجه به اینکه کاملا طبیعی است، از نتیجه آن بعد از مصرف بهره‌مند شوند. چرا که مانند نرم‌کننده‌های صنعتی بعد از چند بار تاثیر معکوس و خشک‌کننده ندارد. از این روغن به عنوان روغن گیاهی برای موخوره نیز استفاده می‌شود.
  • روغن جوجوبا جایگزین مناسبی برای اسپری بازکننده گره مو بوده، که در بازار با عناوین مختلفی در دسترس است. این روغن کاملا مناسب برای جلوگیری از شکنندگی و یا اصطلاحا خرد شدن مو می‌باشد.
  • شرایط استرس‌زای جامعه کنونی که اثرات آن گاها موجب بروز ریزش نقطه‌ای مو می‌شود با این روغن قابل درمان است. با ماساژ این روغن روی محدوده مورد نظر به صورت انحصاری یا ترکیب با روغن‌های تقویتی مناسب برای رشد مو می‌توان آن را بهبود داد.
  • برخی از افراد هنگام استفاده از روغن‌های تقویتی دچار آلرژی می‌شوند، روغن گیاهی جوجوبا می‌تواند بهترین مکمل برای اینگونه موارد به عنوان یک درمانگر طبیعی باشد.

معرفی چند ترکیب برای بهره بیشتر از خواص روغن جوجوبا برای پوست

  1. ترکیب روغن جوجوبا و عسل؛ یک نرم‌کننده طبیعی است.
  2. ترکیب روغن جوجوبا و روغن آووکادو؛ یک اسپری درخشان‌کننده است.
  3. روغن جوجوبا و روغن بادام؛ یک ترمیم‌کننده برای موهای آسیب‌دیده است.
  4. روغن جوجوبا و روغن آلوئه‌ورا ،یک مرطوب‌کننده قوی برای پوست است.
  5. عسل که خود از ترکیبات ضد آکنه است همراه با روغن جوجوبا و روغن درخت‌چای یک مرطوب‌کننده و یک روشن‌کننده فوق‌العاده را تشکیل می‌دهد.
  6. روغن جوجوبا و روغن زیتون و انار یک ترکیب ضد چروک و کلاژن‌ساز است.

خرید روغن جوجوبا از فروشگاه فیلی

نکته آخر اینکه روغن جوجوبا جهت مصارف درمانی روی سطح پوست تولید شده است. مصرف خوراکی این روغن گیاهی می‌تواند ایمنی قلب را به دلیل داشتن اسید اوریک دچار مشکل کند. به همین دلیل بهتر است در مصرف این روغن احتیاط کنید. خرید این روغن به صورت اصل و با کیفیت در فروشگاه فیلی امکان‌پذیر است.

1
دیدگاه‌های نوشته

*
*

    حیدری 11-09-2021 ثبت دیدگاه

    تشکر فراوان. کاش یه عکس هم از جوجوبا بود که ظاهرش رو هم ببینیم

جواب سوال‌هاتون رو می‌تونید در زیر پیدا کنید. در غیر اینصورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالاتتون جواب می‌دهیم.
چطور می‌تونم تلفنی سفارش بدم؟
از ساعت 10 تا 17 می‌تونید از شنبه تا پنجشنبه با تلفن 28421916-021 تماس بگیرید
ثبت سفارش از طریق واتساپ به چه صورت انجام میشه؟
شما می‌تونید موارد سفارش و اطلاعات ارسال رو از طریق واتساپ و شماره‌ی 1916902-0902 برای ما ارسال کنید.
پیگیری ارسال و وضعیت سفارشم را از چه طریق می‌تونم انجام بدم ؟
داخل پنل کاربری و در بخش پیگیری سفارش می‌تونید از آخرین وضعیت سفارش خودتون با خبر بشید. البته در تمامی مراحل از طریق پیامک هم اطلاع‌رسانی انجام میشه. اما می‌تونید از طریق واتساپ و یا تماس تلفنی هم وضعیت سفارش خودتون رو پیگیری کنید.

دنبال چی می‌گردی؟

نام محصول مورد نظر خودت رو در بخش زیر وارد و روی جست‌وجو کلیک کن

[fibosearch]