دنبال چی میگردی؟
نام محصول مورد نظر خودت رو در بخش زیر وارد و روی جستوجو کلیک کن
در این مقاله با انواع ادویهها و چاشنیهای موجود در سایت فیلی آشنا خواهید شد. بعد از خوان این مطلب میتوانید با آگاهی کامل برای خرید ادویه و چاشنی اقدام کنید.
نعناع خشک شده یا نعنا خشک یک طعمدهنده و چاشنی غذا است که از گذشته تا به امروز مورد استفاده بسیاری از مردم جهان قرار گرفته است. دمنوش نعنا خشک میتواند علاوه بر از بین بردن یبوست و دل درد، آرامبخش هم باشد.
عطر، طعم و طبع گرم این گیاه باعث شده تا از آن در پخت مواد غذایی که به سردی دارند استفاده شود.
یکی از ادویههای پرکاربرد ادویه ایتالیایی است که از ترکیب سبزیجات معطری تهیه میشود. این ادویه شامل ریحان، رزماری، گشنیز، مرزه و… است و در تهیه بسیاری از غذاهای ایتالیایی چون پاستا، پیتزا و سیبزمینی تنوری از این ادویه استفاده میکنند.
از این ادویه به دلیل طبع گرمی که دارد در طبخ پلوهایی استفاده میشود که دارای طبع سردی هستند. استفاده از ادویه پلویی میتواند طبع سرد گوشت قرمز را از بین ببرد. ازجمله ترکیبات این ادویه میتوان به زنجبیل، تخم گشنیز، پودر سیر، پودر پیاز و…. اشاره کرد.
این ادویه ترکیب بی نظیری از ادویههایی است که بیشترین کاربرد را در پخت خورشتها دارند. معمولا در تهیه این ادویه از ترکیباتی چون دارچین، اپریکا، فلفل سیاه،زردچوبه و… استفاده میشود. زمانی که دمای خورشت شما به نقطه جوش رسید بهتر است این ادویه را اضافه کنید تا عطر و طعم بیشتری در غذا داشته باشد.
این نوع ادویه، نوعی ادویه هندی است که عطر و طعم تندی دارد. تمام ترکیبات استفاده شده در این ادویه طبع گرم و تندی دارند. تقریبا در تمام غذاهای هندی و غذاهایی که طعم تندی دارند از این ادویه استفاده میکنند. از ترکیبات آن میتوان به تخم گشنیز، رازیانه، زیره سبز، زیره سیاه و… اشاره کرد. خرید ادویه گرام ماسلا طعمی جدی به خانههایتان میآورد.
این ادویه مجارستانی در کنار طعم بینظیرش، تنوع رنگی بالایی دارد. پاپریکا معمولا در رنگهای نارنجی، سبز و قرمز به بازار عرضه شده است. پاپریکا همان فلفل دلمهای است که با روشهای خاصی خشک میشود و خواص خود را حفظ میکنند.
گیاه سیر از خانواده پیاز است و به دلیل خواص درمانی و خوراکی بالایی که دارد مورد توجه بسیاری از مردم جهان قرار گرفته است. سیر اسلایس شده علاوه بر اینکه خواص و طعم خود را حفظ میکند، از آن میتوان به عنوان چاشنی غذا و انواع ترشی استفاده کرد. اسلایس سیر مخصوص افرادی بوده که تمایلی به استفاده از پودر سیر ندارند.
خرید ادویه فلفل قرمز به دلیل آنتی اکسیدان بالا و ویتامین C که دارد برای غذاهای بسیار خوب است. نوع پرک آن علاوه بر عر و طعم بیشتر جلوه بسیاری زیبایی در غذا ایجاد میکند.
شکر قهوهای شکری است که هنوز شیره قند به آن اضافه نشده است، به همین دلیل رنگ تیرهتری دارد. این شکر با وجود کلسیم، پتاسیم و آهن بالایی که دارد از شکر سفید به مراتب سالمتر و بهتر است. افرادی که بیماری قلبی دارند و مصرف شیرینیجات برای آنها ممنوع بوده میتوانند از شکر قهوهای استفاده کنند.
موسیر از خانواده گیاهان پیازدار است، علاوه بر پیاز موسیر از ساقه آن هم استفاده میکنند. خواص درمانی و خوراکی این گیاه به قدری بالا است که امروزه شاهد استفاده از آن در بسیاری از ادویههای ترکیبی و موادغذایی هستیم. آنتی اکسیدان و ویتامینهای موجود در پودر موسیر از آزاد شدن سلولهای سرطانی در بدن جلوگیری میکند. از این ادویه میتوان در بسیاری از غذاهای گرم و سرد استفاده کرد. خرید ادویه پودر سیر به شدت برای خوشطعم کردن غذاها پیشنهاد میشود.
وجود آهن، کلسیم، پروتئین، فیبر، انواع ویتامین و… خواص درمان سیر را بالا برده است. پودر سیر از آسیاب سیر خشک شده تهیه میشود و در مقایسه با پرک سیر خواص درمانی و خوراکی کمتری را در خود جای داده است. پودر سیر طعم بسیار متعادلتری در مقایسه با پرک سیر دارد.
یکی از بینظیرترین و پرطرفدارترین چاشنیها و افزودنی به غذا، پودر پیاز است از این رو خرید ادویه پودر پیاز را پیشنهاد میکنیم، چرا که باید در هر خانهای باشد. افرادی که از طعم و عطر پیاز سرخ شده در غذا فراری هستند میتوانند از پودر پیاز استفاده کنند که در مقایسه با پیاز، طعم و عطر بسیار کمتری دارد. امروزه پودر پیاز در انواع مختلف پودر پیاز قرمز، زر و سفید به بازار عرض شده است.
اگر طرفدار استفاده از پودر سیر و پرک سیر در غذا نیستید، میتوانید از گرانول سیر استفاده کنید. گرانول سیر در مقایسه با پرک سیر اندازه کوچکتری دارد و استفاده از آن به مراتب راحتتر است و نیازی به خرد کردن سیر نیست.
یکی دیگر از چاشنیهای افزودنی به مواد غذایی که عطر و طعم تندی ندارد و در مقابل تنها عطر و طعم غذا را دلنشین میکنند، فلفل سفید است. گرانول فلفل سفید در مقایسه با پودر آن عطر و طعم بیشتری را درون خود جای داده است.
یکی از وانیلهای موجود در بازار که در حال حاضر در بسیاری از کشورهای جهان از آن استفاده میکنند. این وانیل ساخت کشور چین است و به صورت پودری و کریستالی به بازار عرضه شده است. وانیل افزودنی پرطرفداری است و قیمت بالایی هم دارد. برای خرید ادویه وانیل خرسی میتوانید به فیلی مراجعه کنید.
پودر آویشن علاوه بر خواص درمانی بالایی که برای سیستم قلبی و عروقی و دستگاه تنفسی بدن دارد، به روی طعم و عطر بسیاری از غذاها میتواند تاثیرگذار باشد.
یکی از افزودنیهای اصلی و قدیمی در بسیاری از غذاهای ایرانی، لیمو عمانی است. البته برای استفاده باید هستههای تلخ آن را خارج کنید تا عطر و طعم غذا را خراب کند. به همین دلیل استفاده از پر لیمو عمانی میتواند یک گزینه مناسب برای شما باشد، هم مقرونبهصرفه بوده و هم برای استفاده نیازی به خارج کردن هستههای آن نخواهید داشت.
استفاده از نمک دریایی میتواند یکی از بهترین جایگزینها به جای استفاده از نمک ید دار باشد. این نمک حدود 80 درصد مواد معدنی و مورد نیاز بدن را تامین میکند و از ورود بیش از حد ید به بدن جلوگیری خواهد کرد. افرادی که فشار خون و بیماریهای قلبی دارند استفاده از نمک دریایی برای آنها گزینه بسیار مناسبی است.
خواص درمانی و خوراکی گیاه آویشن بر هیچکسی پوشیده نیست. این گیاه علاوه بر طعم و عطر بینظیرش درمانکننده بسیاری از بیماریهای قلبی و تنفسی است. برای تهیه دمنوش این گیاه پرخاصیت بهتر است از برگ آویشن استفاده کنید تا عطر و طعم بیشتر و دلنشینتری را برایتان داشته باشد.
معمولا آشپزهای بسیاری از ادویه کاری برای طبخ و پخت غذاهای خود استفاده میکنند. این ادویه ترکیب چند ادویه مختلف است و در بیشتر غذاها در سراسر جهان از آن استفاده میکنند. البته استفاده از این ادویه در کشورهای شرقی بیش از کشورهای غربی رواج دارد.
ترکیبات این ادویه شامل پودر زنجبیل، دارچین، گشنیز، شنبلیله و.. است. خرید ادویه کاری به همه پیشنهاد میشود چرا که باید در هر آشپزخانهای وجود داشته باشد.
لیمو عمانی همواره یکی از طعمدهندههای قوی و لذیذ غذاهای اصیل ایرانی است. اما در بیشتر مواقع به دلیل تلخی هستههایی که دارد افراد ترجیح میدهند از آن استفاده نکنند. استفاده از پر لیمو عمانی میتواند یک جایگزین بسیار مناسب برای لیموعمانی باشد. پر لیموعمانی بدون پوسته و هسته است وب ه راحتی و بدون دغدغه میتوانید در غذاهای خورشتی و دیگر غذاها از آن استفاده کنید.
آویشن خواص درمانی و خوراکی بسیار بالایی دارد. از آن به عنوان یک طعم دهنده بی نظیر در غذاهای ایتالیایی جون پاستا، پیتزا و… استفاده میکنند. استفاده از پودر آن در غذا بسیار رایجتر از برگ آویشن است.
پودر پاپریکا در چهارمین رتبه از پرطرفدارترین ادویههای جهان قرار دارد. دارای طعمهای متفاوتی از شیرین تا تند است. این ادویه از فلفل دلمهای قرمز تهیه میشود و در کنار نمک و فلفل سیاه پراستفادهترین ادویه است.
یکی از قدیمیترین ادویهها در جهان است که از خواص بسیار بالایی برخوردار بوده، از این ادویه یمتوان در تمام غذاهای گوشتی، خورشتی، پلویی و حتی کیکی و دسر استفاده کرد.
زردچوبه از گیاهی که از خانواده زنجبیل است تهیه میشود. این ادویه پایه ثابت ادویه کاری و غذاهای خاورمیانه است. زردچوبه ازجمله ادویههایی است که علاوه بر طعم بینظیرش دارای عطر و رنگ خاصی است.
خواص درمانی زنجبیل بیش از خواص خوراکی آن است. از این ادویه که طبع گرمی دارد برای درمان بیماریهای تنفسی استفاده میکنند. به دلیل طبع گرم آن از زنجبیل بیشتر در تهیه غذاهای سرد و گوشتی استفاده میشود.
استفاده از سماق در بسیاری از غذاهای گوشتی و کبابی رایج است. سماق یک چربی سوز مناسب برای طبع سرد گوشت است و از تجمع چربی در رگها جلوگیری میکند، به همین دلیل در بیشتر غذاهای کبابی از آن به عنوان یک چاشنی کنار غذا استفاده میکنند. سماق قرمز در برابر سماق قهوهای علاوه بر چربی سوزی بیشتر دارای ارزش غذایی بالاتری است.
میوه درخت سماق معمولا یا قرمز است یا قهوهای. سماق قهوهای در مقایسه با سماق قرمز طعم گسی دارد و نمیتوان آن را به صورت خالی مصرف کرد. ارزش غذایی سماق قهوهای در برابر سماق قرمز کمی کمتر است به همین دلیل در آشپزی و پخت و پز از سماق قرمز بیش از سماق قهوهای استفاده میشود. خرید ادویه سماق قرمز را هرچه زودتر انجام دهید.
فلفل سیاه میوهای است که خاستگاه آن به کشورهندوستان بازمیگردد. عطر و طعم آن بسیار لذیذتر و دلنشینتر از فلفل قرمز است. فلفل سیاه با وجود کمی تندی به عنوان چاشنی بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
فلفل قرمز چاشنی اصلی بسیاری از غذاهای تند و غذاهای جنوبی کشور است. اگر به دنبال یک عطر و طعم تند دلنشین در غذاهایتان هستید به شما فلفل قرمز را پیشنهاد میکنیم.
این ادویه از نوعی فلفل تند به نام کرالیچین تهیه میشود. این فلفل گوشتی در کشور ترکیه کشت میشود. به دلیل داشتن عطر و طعم بسیار لذیذ از آن در طبخ بسیاری از غذاهای گوشتی، استیک و طعم دهنده خورشت استفاده میکنند.
یکی از چاشنیهای ترش که خواص درمانی فوقالعاده بالایی دارد، پودر گلپر است. از این ادویه در تههه ترشی، سالاد و انواع سسها بیش از غذا استفاده میشود.
چوب دارچین به دلیل طبع گرم و عطر و مزه بینظیر چاشنی بسیاری از غذاهاست. اگر رفدار استفاده از پودر دارچین نیستید، استفاده از چوب دارچین را به شما پیشنهاد میکنیم. چوب دارچین در مقایسه با پودر آن دارای عطر و طعم کمتری است و به راحتی میتوانید بعد از پخت غذا آن را از غذا خارج کنید.
زیره ادویه بسیار گرمی است و در تهیه ادویههای ترکیبی به شدت از آن استفاده میکنند. زیره سبز علاوه بر خواص درمانی و خوراکی که دارد برای درمان چاقی و اضافه وزن بسیار مفید است. برای خرید ادویه زیره به کیفیت آن نیز دقت کنید.
این زیره به زیره کوهی یا زیره کرمانی هم معروف است و از این زیره بیشتر در تهیه پلو و خورشت استفاده میشود. برخلاف زیره سبز که در تهیه ادویههای ترکیبی از آن استفاده میشود از این زیره به صورت تنها در غذا استفاده میکنند.چون عطر و طعم آن بسیار ضعیفتر از زیره سبز است.
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تمایلی به استفاده از پودر گلپر ندارند، میتوانید از دانه آن استفاده کنید. دانه گلپر در مقایسه با پودر آن دارای طعم و عطر ضعیفتری است.
زردچوبه شاخه را میتوانید با استفاده از دستگاه آسیاب پودر کنید و مورد استفاده قرار دهید. استفاده تازه به تازه از زردچوبه عطر و طعم بیشتری را به غذاهایتان میدهد.
یکی از ادویههای ایرانی که علاوه بر ارزش غذایی بالایی که دارد از قیمت بالایی هم برخوردار است. این ادویه یک طعم دهنده بی نظیر و اصیل ایرانی است، در بیشتر غذاها و دسرها از آن استفاده میکنند.
اگر به دنبال استفاده تازه از ادویه زنجبیل هستید به شما پیشنهاد میکنمی که از زنجبیل قلم استفاده کنید. این زنجبیل هم همانند پودر زنجبیل خواص درمانی و خوراکی خود را حفظ میکند.
یکی از پرطرفدارترین نوع ادویه فلفل سیاه گرانول آن است. زمانی که یموه فلفل سیاه میرسد آن را میچینند و خشک میکنند سپس در زمان نیاز آن را آسیاب میکنند تا عطر و بوی خود را حفظ کند.
این لیمو خشک بیشتر در تهیه دمنوشهای گیاهی مورد استفاده قرار میگیرد. اگر به دنبال یک عطر و طعم کمی از لیمو در غذاهایتان هستید بهتر است از لیمو خشک اسلایس استفاده کنید.
یکی از بهترین و پرطرفدارترین چاشنیها و طعم دهندههای خورشتهای ایرانی، لیمو عمانی است. برای استفاده از آن تنها کافیست هستههای تلخ داخل آن را خارج کنید تا ببینید که چه طعم بینظیری به غذاهایتان میدهد. همین الان برای خرید ادویه لیمو عمانی اقدام کنید.
یکی از بهترین و خالصترین نمک موجود در جهان، نمک صورتی است. این نمک خواص معدنی بسیاری دارد که میتواند نیاز بدن را برطرف کند. از نمک صورتی به عنوان یکی از سالمترین و مقویترین نمکهای جهان نام برده میشود.
هل سبز یکی از طعم دهندههای بی نظیر غذا و دسر است. دانه هل از خانواده گیاه زنجبیل بوده و بیشتر در قسمت جنوب شرق آسیا کشت میشود. از این دانه خوش بو و معطر در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشده، ارزش غذایی هل بسیار بالاست به همین دلیل از قیمت بالایی هم برخوردار است.
فیلی یکی از فروشگاههای معتبر برای خرید ادویه و چاشنی است که محصول را با بهترین قیمت و کیفیت به دست مشتریان عزیز میرساند.