29 محصول
مرتب‌سازی:

آجیل و خشکبار

آجیل و خشکبار سرشار از مواد مغذی است. تخمه هندوانه، آلو بخارا، پسته، تخمه کدو، خلال بادام، خلال پسته، کره بادام زمینی، مویز و … از جمله خشکبار و آجیل پرمصرف است که شامل ویتامین و مواد معدنی زیادی برای بدن است. خوردن مویز در زمان امتحانات نوجوانان و جوانان و رژیم غذایی افراد نقش اساسی دارد.

تخمه هندوانه

این تخمه در آشپزی‌های آسیایی حرف زیادی برای گفتن دارد. تخمه هندوانه سرشار از آهن، تیامین، نیاسین، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم و… است. از این رو استفاده از آن به صورت خام یا در غذا می‌تواند فواید بسیار زیادی داشته باشد.
استفاده از تخمه هندوانه در بهبود سلامت سیستم قلب و عروق، درمان بیماری‌های پوستی چون جوش و آکنه و… می‌تواند بسیار مفید باشد.

آلو بخارا

یکی از آلوهای پرمصرف هم در غذا و هم در خشکبار، آلو بخارا است. مقدار ویتامین و آنتی‌اکسیدان موجود در این آلو به قدری بالا است که با بلوبری برابری می‌کند. استفاده از آن می‌تواند در درمان یبوست، دل درد، تنظیم فشار خون، کبد چرب و …. تاثیر بسیاری داشته باشد.

پسته احمد آقایی

از پسته در تزئین غذا و تهیه دسرهای بسیاری استفاده می‌شود. یکی از بهترین انواع پسته‌های موجود در بازار، پسته احمد آقایی است. این پسته شکل و ظاهری کشیده و خندان دارد و در شهریور ماه چیده می‌شود. از خواص آن می‌توان به پتاسیم، آهن، کلسیم، روی، مس و … اشاره کرد. پتاسیم موجود در این پسته با میوه پرتغال برابری می‌کند.

پسته اکبری

یکی دیگر از پسته‌های با کیفیت و پرطرفدار موجود در بازار پسته اکبری است. این پسته طعم بسیار لذیذی دارد و از آن می‌توان علاوه بر خشکبار در تهیه انواع دسرها و شیرینی‌ها استفاده کرد. خوردن پسته می‌تواند در درمان بیماری‌های دیابت، نقرس، بیماری‌های گوارشی و … مفید واقع شود.

تخمه کدو ریز

یکی از تخمه‌های پرطرفدار در آجیل و خشکبار، تخمه کدو ریز است که طبع سردی دارد. روی، سلنیوم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر موجود در این تخمه باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود. برای اینکه جذب این مواد در بدن افزایش پیدا کند بهتر است تخمه کدو خوب جویده شود.

خلال بادام

از خلال بادام در تهیه بسیاری از دسرها و غذاهای ایرانی استفاده می‌شود. در تیه خورشت خلال، تزئین برنج، غذاهای ایرانی، تهیه دسر و شیرینی از خلال بادام استفاده می‌شود.

خلال پسته

یک خلال پسته با کیفیت رنگ سبز و عطر ملایمی دارد. از این خلال هم همانند خلال بادام در تهیه بسیاری از غذاها، دسرها، شیرینی‌های ایرانی استفاده می‌شود.

سنجد

سنجد دارای طبع سرد و خشکی است و خواص درمانی بالای آن باعث شده تا در بهبود بسیاری از بیماری‌ها از آن استفاده شود. ازجمله خواص درمانی آن می‌توان به خاصیت ضدالتهابی، ضددرد، درمان‌کننده سنگ کلیه، کبد چرب، جوانسازی پوست صورت و …. اشاره کرد. سنجد می‌توان درمان‌کننده دردهای شدید آرتروز و دردهای عضلانی است.

کره بادام زمینی

این کره می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده مناسب و سالم استفاده شود. ویتامین، مواد مغذی و پروتئین موجود در این کره می‌تواند با پروتئین موجود در گوشت برابری کند. از دیگر مواد مقوی موجود در کره بادام زمینی می‌توان به فسفر، منیزیم، مس، پتاسیم و … اشاره کرد. وجود هرکدام از این مواد برای بدن بسیار ضروری است.

انجیر خشک

خوردن انجیر خشک علاوه بر بزرگسالان برای کودکان هم بسیار مفید است. انجیر خشک در مقایسه با انجیر خیس دوام و ماندگاری بسیار بالایی دارد. انجیر خشک سرشار از فیبر، کربوهیدرات، پروتئین و … است که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک بسیاری کند. از خواص درمانی انجیر خشک می‌توان به بهبود آسم، تنگی نفس، التهابات پوستی و .. اشاره کرد.

توت خشک

توت خشک در برابر ظاهر کوچک خود دارای کالری بسیار بالایی است. این خشکبار که طبع گرمی دارد سرشار از ویتامین‌های مقوی و مورد نیاز بدن است، به دلیل دارا بودن آهن فراوان می‌تواند علائم کم خونی را کاهش می‌دهد.

برگه زردآلو

برگه زردآلو از میوه‌ی زردآلو تهیه می‌شود و در درمان یبوست و دل درد می‌تواند تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. با وجود اینکه میوه زردآلو تنها مخصوص فصل تابستان است اما می‌توان برگه‌ی آن را در تمام فصول سال پیدا کرد. این برگه سرشار از ویتامین‌های فراوان، آهن و فیبر است که می‌تواند در درمان کم خونی هم تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

عناب

این میوه وجود جثه بسیار ریز و کوچک خود می‌تواند در درمان بیماری‌های بسیاری موثر باشد. عناب طبع سرد و خنکی دارد و علاوه بر کاهش فشار خون بدن می‌تواند به عنوان یک ملین مورد استفاده قرار بگیرد. ویتامین C موجود در این میوه می‌تواند باعث بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن شود.

کشمش سبز

کشمش سبز از انگورهای دانه‌دار یا بی‌دانه تهیه می‌شود. این انگورها با روش‌های طبیعی خشک می‌شود به همین دلیل است که رنگ سبز خود را نگه‌ می‌دارند. از دیگر دلایل رنگ سبز آن می‌توان به 16 درصد رطوبت موجود در این کشمش‌ها اشاره کرد که مانع تغییر رنگ‌ آن‌ها می‌شود. به دلیل داشتن مواد مقوی زیاد این خشکبار را به عنوان یک میان‌وعده مفید معرفی می‌کنند.

کشمش پلویی

یکی دیگر از کشمش‌ها که رنگ قهوه‌ای تیره‌ای دارد، کشمش پلویی است. این کشمش در تهیه انواع غذاها، کیک وشیرینی و دسرها استفاده می‌شود.

مویز

مویز برخلاف کشمش‌ها از انگور سیاه تهیه می‌شود. خواص درمانی و خوراکی این دانه به قدری بالاست که پزشکان تغذیه استفاده از آن در برنامه غذایی را توصیه می‌کنند. مویز می‌تواند بهبود دهنده پوکی استخوان، تصفیه‌کننده خون، درمان ریزش و سفیدی مو، بهبود دهنده پوست صورت و … باشد.

پودر سنجد

میوه سنجد خواص درمانی و خوراکی بسیار بالایی دارد. پودر سنجد را از آسیاب پوست، هسته و گوشت سنجد تهیه می‌کنند. استفاده از پودر آن در مقایسه با میوه آن خواص بیشتری در بر دارد. پودر سنجد سرشار از فیبر، کلسیم، انواع ویتامین و آنتی‌اکسیدان است که وجود هرکدام از آن‌ها، برای بدن می‌تواند بسیار ضروری باشد.

خرما پیارم

خرمای پیارم خرمایی خشک و نیمه خشک است، هسته و گوشت این خرما از همدیگر جدا نیستند. افرادی که فشار خون بالایی دارند می‌توانند برای کاهش فشار خون خود از خرما استفاده کنند. از دیگر ترکیبات این خرما می‌توان به مس، منیزیم، سلنیوم و… آن اشاره کرد. استفاده از این خرما می‌توان یک میان وعده بسیار مناسب و کاملی برای بدن باشد.

نخودچی

یکی از تنقلات پرطرفدار در آجیل نخودچی است. نخودچی فیبر بسیار بالایی دارد از این رو برای افرادی که به دنبال کاهش اشتها و کاهش وزن هستند بسیار مناسب است. البته میزان کالری نخودچی در مدل‌های مختلف آن متفاوت است.

زرشک پفکی

روش تهیه زرشک پفکی با زرشک معمولی کمی متفاوت است. هر دو از یک نوع زرشک تهیه می‌شوند و تنها تفاوت آن در نوع تهیه آن‌ها است. این نوع زرشک در مقایسه با زرشک معمولی به هیچ عنوان در برابر نور آفتاب قرار نمی‌گیرد، به همین دلیل خواص و رنگ خود را بیشتر از زرشک معمولی حفظ می‌کند. از زرشک در پخت و طبخ بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده می‌کنند.

بادام هندی

بادام هندی با طبع گرم خود ازجمله مغزهای خوش خور و پرطرفدار در آجیل است. این بادام به هیچ عنوان کلسترول و چربی غیراشباع ندارد به همین دلیل می‌تواند در درمان غلظت خون، بهبود سیستم قلب و عروق، سلامت و بهداشت دهان و دندان و… تاثیر بسیاری داشته باشد. افرادی که فشار خون بالایی دارند می‌توانند از نوع خام آن استفاده کنند.

بادام زمینی آستانه

بادام زمینی آستانه طبع گرم و تری دارد. به دلیل داشتن پروتئین، فسفر، ویتامین و روی می‌تواند تاثیر بسیاری روی رشد کودکان داشته باشد. بادام زمینی با وجود چربی که در خود دارد نمی‌تواند باعث افزایش وزن بدن شود.

مغز گردو

از مغز گردو در تهیه بسیاری از غذاهای ایرانی و تهیه کیک و شیرینی استفاده می‌شود. این مغز سرشار از کلسیم، فسفر، پتاسیم و…. است که می‌تواند روی سلامتی بدن تاثیر بسیاری داشته باشد. مصرف مغز گردو می‌تواند درمان کننده قند خون، کلسترول بالا، بیماری‌های قلبی و … باشد.

بادام درختی ایرانی

بادام طبع گرمی دارد به همین دلیل می‌توان آن را با غذاهایی که طبع سردی دارند استفاده کرد. مقدار کلسیم و فیبر در این دانه به قدری بالا است که پزشکان پیشنهاد کرده‌اند در برنامه غذایی کودکان حتما استفاده از بادام را قرار دهید. از فواید درمان بادام می‌توان به درمان پوکی استخوان، افزایش قوای جنسی، بازکننده رگ‌های قلب و عروق، بهبود دهنده عملکرد کبد و … اشاره کرد.

مغر فندق

مغز فندق با طبع گرم و خشک خود می‌تواند در هضم غذا به دستگاه گوارش کمک بسیار زیادی کند. ویتامینe و فیبر بالای آن می‌تواند از ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری کند. از مغز فندق می‌توانید قبل از ورزش و تمرین استفاده کنید، این مغر دارای انرژی بسیار بالایی است.

تخمه سیاه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان دارای خواص بسیار بالایی است. وجود اسید چرب امگا6، ویتامین B وE، آهن باعث شده تا از آن در درمان کاهش التهابات و سوختگی، تقویت قوای جنسی، تقویت سیستم ایمنی، کاهش افسردگی، کاهش درد قاعدگی و …. استفاده کرد. استفاده از تخمه سیاه خام می‌تواند در درمان سرفه و گلودرد بسیار موثر باشد.

تخمه آفتابگردان

این تخمه طبیعت گرم و خشکی دارد. به دلیل داشتن مواد مقوی در ترکیباتش از دوران قدیم از آن به عنوان یک خشکبار مناسب برای تقویت چشم استفاده می‌کنند.

تخمه کدو درشت

با وجود اینکه طبع سردی دارد اما می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک بسیاری کند. از طرفی نوع درشت تخمه کدو در برابر نوع ریز آن طرفدار بیشتری دارد.

تخمه جابانی

تخمه جابانی که با نام تخمه ژاپنی در بین عموم شناخته شده است، طبع بسیار سردی دارد. از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به تخمه هندوانه بوده استفاده از این تخمه به درمان بی‌اشتهایی، کم‌خونی، کاهش حرارت بدن و سوءهاضمه کمک بسیاری می‌کند.

انتخاب و خرید آجیل و خشکبار

حال که با طبع و خواص خوراکی و درمانی این آجیل آشنا شدید، به راحتی می‌توانید با توجه به ویژگی‌های آن بهترین و مناسب‌ترین خشکبار را انتخاب کنید.

دنبال چی می‌گردی؟

نام محصول مورد نظر خودت رو در بخش زیر وارد و روی جست‌وجو کلیک کن