امروزه استفاده از روغن‌های گیاهی برای درمان جوش صورت بسیار رایج شده است. در بیشتر موارد استفاده از روغن گیاهی برای جوش صورت و دیگر موارد درمانی علاوه بر اینکه عوارض بسیار کمی دارد، می‌تواند در مقایسه با مصرف داروهای شیمیایی بسیار تاثیرگذارتر باشند. در ادامه این مقاله با روغن‌های گیاهی که در از بین بردن جوش و آکنه صورت موثر هستند آشنا خواهید شد.

چرا روغن‌های گیاهی برای درمان آکنه مناسب هستند؟

آکنه یا همان جوش زمانی روی صورت ایجاد می‌شود که غدد چربی صورت فولیکول‌های مو را محاصره کنند و مانع خارج شدن آن شوند. این حالت تهاجمی زیرپوست به صورت جوش و آکنه روی پوست صورت خود را نمایان می‌کند. گاها این آکنه‌ها همراه با درد، تورم و قرمزی همراه هستند.

زمانی که برای درمان جوش و آکنه صورت خود به پزشک مراجعه می‌کنید، پزشک قبل از روش‌های ترمیم و احیای پوست صورت سعی می‌کند تا با استفاده از پمادهای موضعی و داروهای شیمیایی مشکل‌تان را حل کند. استفاده از داروهای شیمیایی و کرم‌های موضعی خود می‌تواند عوارض بسیاری داشته باشد. این موضوع درحالیست که استفاده از روغن‌های گیاهی نمی‌توانند عوارض شدیدی همچون مصرف داروهای شیمیایی داشته باشند. اسیدها و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن‌های گیاهی مانع التهاب، زخم و تورم پوست صورت می‌شوند. استفاده از روغن‌های گیاهی می‌تواند میزان چربی سطح پوست را کنترل کند و از بروز جوش‌ها و آکنه‌های بیشتر جلوگیری کند. برای رسیدگی پوست در گام اول خرید روغن مراقبت از پوست به شدت پیشنهاد می‌شود.

روغن‌های گیاهی مفید برای درمان جوش صورت و آکنه

  • روغن درخت چای؛ ضد جوش
    یکی از بهترین و موثرترین روغن‌‌های ازبین‌برنده جوش و آکنه در افرادی که پوست چربی دارند، روغن درخت چای است. اکنون کشور استرالیا یکی از بزرگترین صادرکنندگان این روغن به سراسر جهان است، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این روغن به قدری قوی است که می‌تواند درمان‌کننده جوش‌های چرکی و عفونی باشد.مشخصات روغن درخت چای فیلی
    از دیگر خواص این روغن مفید می‌توان به خاصیت آنتی‌باکتریال، ضدعفونی‌کننده و ضدالتهاب آن اشاره کرد. تنها کافیست از چند قطره این روغن به صورت روزانه و روتین استفده کنید، پس از مدت زمان کوتاهی نتیجه کار را مشاهده خواهید کرد.
  • روغن رزماری؛ از بین‌‌برنده جوش‌های سرسیاه
    اسید موجود در ترکیبات روغن رزماری خاصیت ضدالتهاب دارد و از طرفی؛ می‌تواند سرعت بهبود پوست صورت و جای جوش و آکنه‌ها را افزایش دهد. اگر به دنبال یک روغن گیاهی برای جوش صورت خود هستید که در کمترین زمان جوش‌های سرسیاه را از بین ببرد، این روغن می‌تواند گزینه مناسبی باشد. 

 

بیشتر بخوانید:انواع  ماسک صورت با روغن زیتون

  • روغن دانه سرو؛ بهبود جوش صورت
    یکی دیگر از روغن‌های از بین‌رنده جوش صورت، روغن دانه سرو است. آنتی اکسیدان‌های موجود در این روغن می‌تواند خاصیت ضدالتهاب داشته باشد و برای درمان پوست‌های پر از جوش و آکنه بسیار مفید واقع شود.
  • روغن بهار نارنج؛ بهبوددهنده جوش
    روغن بهارنارنج درون خود ترکیباتی دارد که می‌تواند غدد چربی سطح پوست را کنترل کند. چربی روی سطح پوست یکی از مهم‌ترین عواملی است که منجر به جوش و آکنه روی پوست صورت می‌شوند. تنظیم کردن و متعادل کردن آن‌ها می‌تواند از ایجاد جوش‌های سرسیاه روی پوست صورت جلوگیری کند.
  • روغن پونه کوهی؛ درمان عفونت‌های پوستی
    این روغن ضدعفونی‌کننده و آنتی‌باکتریال است. استفاده از این روغن مانع عفونت‌های پوستی می‌شود و از طرفی التهاب پوست را به شدت کاهش می‌دهد. این کاهش التهابات به لایه‌برداری پوست صورت و رفع منافد مسدود شده کمک بسیار خواهد کرد.
  • روغن میوه رز؛ کاهش تورم و قرمزی صورت
    آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در این روغن به کاهش تورم، قرمزی آکنه‌ها و جوش‌های صورت کمک بسیاری می‌کند. این روغن خواص درمانی زیادی دارد به طوری که قادر است جای جوش‌های صورت را کم‌رنگ کند و به مرور زمان آن‌ها را از بین ببرد. روغن گیاهی برای ترک بدن نیز استفاده می‌شود.
  • روغن اسطوخودوس؛ درمان جوش صورت
    روغن اسطوخودوس از گیاه گل‌دار و بنفش رنگی گرفته می‌شود. این روغن بهبوددهنده جوش‌های صورت است و علاوه بر از بین بردن جوش‌های صورت، برای پوست‌های خشک و بسیار مفید است.
    اگر به دنبال رفع برآمدگی و تورم روی صورت خود هستید بهتر است به مدت دو هفته از این روغن استفاده کنید، بعد از گذشت دو هفته می‌توانید نتایج و تاثیرات آن را روی پوست صورت خود ببینید.
  • روغن مریم گلی؛ بهبوددهنده آکنه
    این روغن ذاتا خاصیت آنتی‌باکتریال دارد و می‌تواند در درمان جوش و آکنه‌های متورم بسیار موثر عمل کند. استفاده از روغن مریم گلی مانع بسته شدن منافذ می‌شود و همین امر از ایجاد جوش‌های سرسیاه و آکنه جلوگیری می‌کند. این روغن گیاهی برای لک صورت نیز استفاده می‌شود.

برخی از این روغن‌های گیاهی به عنوان روغن گیاهی برای آفتاب گرفتن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نحوه استفاده از روغن برای رفع آکنه و جوش

هرکدام از این روغن‌ها خواص درمانی خاص خود را دارند اما در نهایت نحوه استفاده از آن‌ها به یک شکل است.

  1. ابتدا پوست صورت را با استفاده از یک شوینده مناسب با آب ولرم بشوئید.
  2. قبل از استفاده از روغن، با کمک پد و تونر چربی اضافی روی پوست صورت را پاک کنید.
  3. حال دوتا سه قطره از روغن را روی انگش‌تان خود بریزید، سپس به صورت دورانی پوست خود را ماساژ دهید.
  4. در نهایت اجازه دهید چند ساعت روی پوست صورت‌تان استراحت کند تا کامل جذب پوست شود. سپس با آب ولرم صورت خود را بشوئید.

آیا استفاده بیش از حد روغن می‌تواند عوارض داشته باشد؟

روغن‌ها با وجود اینکه عاری از هرگونه مواد شیمیایی هستند اما مانند هر ترکیب دیگری استفاده بیش از حد از آن می‌تواند مضر باشد. بعضی از افراد پوست حساسی دارند و ممکن است به گیاهی که روغن از آن تولید شده است حساسیت داشته باشند. این حساسیت گاها به صورت التهاب، جوش، تورم و قرمزی خود را نشان می‌دهد.
یکی دیگر از عوارض استفاده از روغن‌های گیاهی، تداخل استفاده این روغن‌ها با پمادهای موضعی پوست است. در این حالت ممکن است ترکیب این دو روی پوست صورت موجب التهاب، خارش و سوزش شود.

جمع‌بندی خرید روغن برای جوش صورت

حال که با روغن‌های گیاهی از بین‌برنده جوش صورت آشنا شدید، تصمیم با خودتان است که برای از بین بردن جوش‌هایتان از روش سنتی و روغن درمانی استفاده کنید یا از داروهای شیمیایی. خرید روغن ماساژ و خرید روغن درمانی از فروشگاه اینترنتی فیلی امکان‌پذیر است.